calitate

No image set

Calitatea componentelor electrice

laboratorio juan

Obiectivul principal al SOLERA este satisfacția clientului, prin oferirea celui mai bun raport între calitate, preț și serviciu și prin implicarea angajaților săi, creând un mediu de lucru care să garanteze produse de înaltă calitate și fidelitatea clientului.


Politica Solera privind calitatea, mediul și siguranța se reflectă în toate procesele companiei și în producția de componente electrice, echipamente electrice și electronice industriale.


Datorită acestui angajament față de calitate am obținut certificări recunoscute pe plan internațional, precum AENOR, APPLUS, INTERTEK GS, IQNET și UL, asigurându-i pe clienții noștri de fiabilitatea produselor noastre.

Pentru a vizualiza certificările pe care le deține compania, faceți clic aici.

Pentru a vizualiza Declarațiile de conformitate ale produselor noastre, faceți clic aici.

Pentru a vizualiza fișele tehnice ale produselor noastre, faceți clic aici.

Pentru a vizualiza documentul Sfaturi Generale privind Siguranța și Utilizarea, pentru produsele Solera, faceți clic aici.

Pentru a vizualiza normele particulare ale companiilor furnizoare de energie electrică care au înștiințat că nu vor solicita întrerupătoare de putere și nici compartimentarea pentru întrerupătoare de putere: ENDESA și VIESGO.


A lua legatura

aenor

Birouri și fabrică din Valencia

  • Polígono industrial Fuente del Jarro
  • C/ Villa de Madrid, 53
  • 46988 Paterna (Valencia) España

Fabrica Cañete

  • Carretera de Teruel, 32
  • 16300 Cañete (cuenca) España

Abonați-vă la newsletter