Istoria Solera

No image set

 PESTE 50 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

În anul 1967 Domnul Mariano Verdejo Solera, cu sprijinul necondiţionat al soţiei sale, Doamna Generosa Monfort Ortí a creat în Hospitalet (Barcelona) o companie dedicată producţiei de aparataje electrice mici.

În anul 1973, dorinţa de apropiere de meleagurile natale, la care s-a adăugat noul plan urbanistic al oraşului, l-au convins să se mute în mica localitate Cañete din provincia Cuenca, unde şi-a instalat echipamentele pe care le avea, începând procesul de producţie cu bune perspective pentru viitor.

fabrica antigua cañete

                                                                                                                          Fabrica Cañete 1973 (Cuenca)       

În anul 1984 Dl Verdejo a decis să deschidă un sediu în Paterna (Valencia) datorită cererii tot mai mari de producători de corpuri de iluminat din provincie, mizând astfel pe o logistică mai eficientă.

foto partena antigua

                                                                                                                          Fabrica Paterna 1984 (Valencia)

Odată cu trecerea timpului, cererea s-a schimbat din cauza apariţiei produselor asiatice şi cererii tot mai mari din sectorul construcțiilor, ceea ce a dus la concentrarea pe producția de cutii.

În anul 1988 s-a stabilit sediul administrativ în Paterna, acesta fiind considerat sediul central al companiei. În acelaşi timp, începe să se consolideze în Spania reţeaua noastră de reprezentanţi, un important activ pentru Solera.

După decesul Domnului Mariano Verdejo în anul 1997, Don Carlos Verdejo Monfort, care a lucrat cot la cot cu tatăl său încă de la vârsta majoratului, a preluat frâiele companiei. Din acest moment începe procesul de modernizare și dezvoltare a instalațiilor, care sunt adaptate noilor vremuri.

producción y oficinas

                                                                                                               Biroul și Fabrica Paterna 2006 (Valencia)

CAÑETE

                                                                                                                             Fábrica Cañete 2006 (Valencia)

În anul 2000 se inaugurează în Paterna depozitul care va coordona și centraliza livrările între centrele de producție și clienții și furnizorii noștri. Depozitul a impulsionat procesul de îmbunătățire a eficienței logistice și a termenelor de livrare.

În anul 2008 a fost inaugurat un nou centru de producție în Paterna, și astfel, cele două fabrici și-au extins suprafața până la peste 30.000m2, suprafață de care dispun și în prezent.

PRODUCȚIE ȘI DISTRIBUȚIE INTELIGENTE

IMG 0188

                                                                                                                             Producție Paterna (Valencia)

De la suprafața inițială de 2.000m2 a fabricii din Cañete până la suprafața de peste 30.000m2 pe care o ocupă în prezent cele două fabrici și datorită celor 142 de mașini automatizate, Solera oferă o mare adaptabilitate și capacitate de producție.

Preocuparea de a le oferi cele mai bune servicii clienților ne-a determinat să implementăm tehnici avansate de planificare a cererii și de gestionare a stocurilor, ceea ce ne ajută să atingem un procent de 98% în cadrul liniilor deservite. Recenta adaptare a design-urilor unităților de încărcare ne permite să întrebuințăm la capacitate maximă spațiul, reducând astfel costurile logistice.

CALITATE ȘI CERTIFICĂRI

Acum mai bine de 50 de ani, Dl Mariano Verdejo Solera a implementat un sistem de producție bazat pe cantitate și calitate, dar Dl Carlos Verdejo Monfort a fost cel care, bazându-se pe această experiență și ajutat de o echipă nouă de oameni, a organizat toată această energie și a ghidat compania înspre atingerea satisfacției clientului, bazându-se pe îmbunătățirea continuă a tuturor proceselor care o formau, obținând astfel certificatul de înregistrare al companiei eliberat de AENOR în anul 1997, în conformitate cu standardul UNE EN ISO 9001.

În același timp, odată cu apariția produselor mai calitative, s-au obținut certificări de la cele mai prestigioase organisme de certificare precum AENOR, APPLUS, UL, Intertek GS, și cel mai recent, Certificatul TÜV Rheinland pentru seria Europa.

VIZIUNE ASUPRA VIITORULUI

Acești 50 de ani ne-au ajutat să devenim o companie modernă și inovatoare, mândră de originile, valorile și capitalul său uman. Lucrăm zi de zi pentru a ne consolida poziția de referință din cadrul sectorului și pentru a reuși acest lucru, ne focalizăm eforturile pe oferirea de produse de calitate și a unui excelent serviciu de relații cu clienții, care să fie apropiat de client.

Dacă dorim să ne disputăm întâietatea într-un cadru global în continuă schimbare, trebuie să mizăm cu hotărâre pe noile tehnologii. În acest sens se implementează deja în cadrul companiei noi soluții de software relaționate cu gestiunea relației cu clienții și furnizorii noștri și cu previziunea și planificarea cererii, iar aceste investiții se vor reflecta în îmbunătățirea serviciului prestat clienților noștri.

Toată această dezvoltare aduce cu sine noi angajamente. Astfel, an după an, stabilim noi obiective cu privire la politica de calitate și responsabilitate socială, securitatea și sănătatea angajaților noștri și angajamentul față de mediul înconjurător.

Cu echipa noii generații Solera, cu mult efort și speranță, vom continua să lucrăm pentru a le oferi cele mai bune soluții clienților noștri,.

Dacă vrei să vizitezi instalațiile accesează. video-ul de prezentare a companiei.

A lua legatura

aenor

Birouri și fabrică din Valencia

  • Polígono industrial Fuente del Jarro
  • C/ Villa de Madrid, 53
  • 46988 Paterna (Valencia) España

Fabrica Cañete

  • Carretera de Teruel, 32
  • 16300 Cañete (cuenca) España

Abonați-vă la newsletter